Yritysesittely

Mikä on Mainostoimisto Polku ja ketä me olemme?

Polku on vikkelä ja vahva mainonnan asiantuntija

Me polkulaiset olemme täällä muita varten: auttamassa juuri sinua ja yritystäsi löytämään oman polkusi markkinoinnin metsikössä

Olen Taina Karvonen, taustaltani muotoilija (AMK), markkinointiviestinnän suunnittelija (EAT) sekä palvelumuotoilija. Minulla on yli 18 vuoden kokemus markkinointityöstä, aluksi muiden palveluksessa, ja nyt viimeiset vuodet yrittäjänä Mainostoimisto Polulla. Juureni ovat syvällä suomalaisessa luonnossa ja ammennan työhöni voimaa metsistä ja poluilla patikoimisesta. Visuaalisuus on vahvuuteni, ja minua kiehtoo sen kytkeminen markkinointiin. Inspiroivinta on se, että pääsen ratkaisemaan asioita yhdessä asiakkaiden kanssa. Uskon tiimityöhön ja verkoston tuomaan tuloksellisuuteen.

Polulla on vahva asiantuntijaverkosto

Polkulaisten verkosto on laaja ja siihen kuuluu useita eri alan asiantuntijoita graafisista suunnittelijoista sisällöntuottajiin, valokuvaajista videotuottajiin, kotisivukoodareista digitoimistoihin ja painotaloista mediataloihin. Niin suuria toimijoita kuin pieniä freelancereita. Polku yhdistää juuri sinun yrityksellesi ja sinun budjetillesi sopivat kumppanit.

Intohimomme on uudistua ja kehittää

Haluamme uudistua ja kehittää palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Nappaamme uudet trendit ja markkinointitavat nopeasti käyttöön. Me Polkulaiset haluamme olla läsnä ja lähellä, kun meitä tarvitaan. Palveluidemme lähtökohtina ovat asiakas, empatia ja asiakasymmärrys.

Suunnittelussa me Polkulaiset hyppäämme asiakkaittesi saappaisiin. Me otamme huomioon ne polut, joilla juuri sinun asiakkaasi liikkuvat.

Toteutuksissa valitsemme juuri ne mediat ja kanavat, joita sinun asiakkaasi seuraavat. Oli se sitten printti, netti, televisio tai sosiaalinen media, etenemme reippaasti ja tehokkaasti rastilta toiselle. Laadukkaita ja innostavia ratkaisuja luoden.

Perille päästyämme saat onnistuneen lopputuloksen lisäksi yhteisen projektimatkan kartan käteesi uudelle polullesi. Pyrimme siihen, että matka on kokemus, joka innostaa suunnittelemaan uutta yhteistä retkeä.

Mainostoimisto Polku – Kumppanisi ensiaskeleesta vuorenhuipulle